newlogotop.jpg سامانه معاملات آنلاین طلای آبشده

/images/no-image.jpg
اشتهای سیری ناپذیر چین و هند برای ذخیره طلا
تعداد نمایش : 103

بانک‌های مرکزی سراسر جهان تا نیمه اول سال ۲۰۲۴ حدود 5 درصد بیشتر از نیمه اول سال 2023 طلا ذخیره کرده اند. بر اساس گزارش شورای جهانی طلا ، بانک‌های مرکزی چین ، ژاپن و هند بیش از دیگران به ذخیره طلای خود اضافه کرده و اقدامات متعددی برای سهولت واردات طلا به کشور خود انجام داده اند.
بر اساس گزارش شورای جهانی طلا ، ذخایر طلای بانکها در جهان حدود یک پنجم کل طلایی که در طول تاریخ استخراج شده است را شامل میشود. بانک‌های مرکزی سراسر جهان تا نیمه اول سال ۲۰۲۴ حدود 5 درصد بیشتر از نیمه اول سال 2023 طلا ذخیره کرده اند. بر اساس گزارش شورای جهانی طلا ، بانک‌های مرکزی چین ، ژاپن و هند بیش از دیگران به ذخیره طلای خود اضافه کرده و اقدامات متعددی برای سهولت واردات طلا به کشور خود انجام داده اند.
به‌طور کلی، بانک‌های مرکزی سراسر جهان تا نیمه اول سال ۲۰۲۴ به میزان ۴۸۳ تن طلا اضافه کردند که ۵ درصد بیشتر از رکورد قبلی ثبت‌شده در نیمه اول سال ۲۰۲۳ بود.

افزایش ذخایر طلایی لهستان

بر اساس گزارش ماه آگوست شورای جهانی طلا ، کشور لهستان با افزایش 18.68 تنی طلا ، بیشترین درصد افزایش ذخایر طلا در بین کشورهای جهان را داشته است. به دنبال گسترش ناآرامی‌ها در حاشیه دریای سیاه، لهستان به افزایش ذخایر طلا دست زده است. افزایش استراتژیک لهستان در ذخایر طلا با این هدف که طلا 20 درصد از کل ذخایر آن را تشکیل دهد، پاسخی مستقیم به تنش‌های ژئوپلیتیک با روسیه و مسائل داخلی اتحادیه اروپا بود.
از ابتدای سال ۲۰۲۴ عوامل زیادی دست به دست هم داده‌اند تا قیمت طلا را به رکورد تاریخی خود در بالای ۲۵۰۰ دلار برسانند؛ احتمالات وقوع رکود در بازارهای جهانی، کاهش بازدهی اوراق ۱۰ ساله خزانه‌داری آمریکا، افت شدید شاخص دلار، گسترش درگیری‌های منطقه‌ای در خاورمیانه و اوکراین، افزایش ذخایر طلا در بانک‌های مرکزی و همچنین وعده سران فدرال رزرو در خصوص کاهش نرخ بهره مرجع در ایالات‌متحده، از جمله این عوامل بودند.
روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: بانک مرکزی چین که خرید طلا را برای ذخایر خود متوقف کرده بود، در ماه اوت به بانک‌های این کشور، سهمیه‌ای برای واردات طلا اعطا کرد.
بانک مرکزی هند نیز در ماه ژوئیه تعرفه واردات طلا را از ۱۵ درصد به ۶ درصد کاهش داد. هند با هدف مقابله با قاچاق طلا و همچنین رونق بازار جواهرات دست به این اقدامات زد. در حالی که بانک مرکزی چین اخیرا از خریدهای اضافی خودداری کرده، تحلیلگران موسسه کاپیتال اکونومیکس می‌گویند که توقف انباشت طلا موقتی است، زیرا علاقه چینی‌ها به خرید طلا افزایش یافته است.
تحلیلگران گفتند: «در کنار افزایش ذخایر بانک‌های مرکزی دنیا، تقاضای فیزیکی قوی افراد برای طلا و افزایش قیمت صندوق‌های با پشتوانه طلا، به نظر می‌رسد چین یکی از عوامل افزایش قیمت طلا در اوایل سال جاری بوده است. با نگاهی به آینده، احتمال دارد که با کاهش سرعت رشد اقتصادی چین در این دهه، اشتهای چینی‌ها برای طلا افزایش خواهد یافت.»

جنون طلا در چین

این فقط بانک مرکزی چین نیست که به طلا علاقه نشان داده، بلکه تقاضای افراد برای خرید فیزیکی طلا نیز در چین به سطح قبل از همه‌گیری کرونا افزایش یافته است. طبق اظهارات کارشناسان افزایش تقاضا برای دارایی‌های مشتق شده از طلا، مانند صندوق‌های با پشتوانه طلا (ETF) و معاملات آتی، به جنون طلا در چین دامن زده است. در واقع بانک مرکزی چین می‌تواند نقشی کلیدی در بازارهای جهانی طلا داشته باشد، زیرا دارای 3 تریلیون دلار ذخیره است، اما در حال حاضر تنها ۵ درصد از این دارایی‌ها را طلا تشکیل داده است. اگر بانک مرکزی چین بخواهد سهم طلا از ذخایر خود را به ۹ درصد افزایش دهد، تقاضایی حدود 15هزار تن طلا ایجاد خواهد شد.


newlogoW.png


tala.jpg  namad_ssl.pngUntitled.png


تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت سکه احسان به نشانی www.eshemsh.ir بوده و هر گونه کپی برداری و استفاده از آن بدون اجازه پیگرد قانونی دارد.  
(سیستم مدیریت محتوای  پارس)
ایشمش - خرید و فروش آنلاین طلا و سکه